CERE OFERTA
Vane seismice flansa

Vane seismice flansa - verticala sus in jos Vane seismice flansa - verticala

Vanele sesimice au rolul de a sista alimentarea cu apa in cazul unui cutremuri cu o magnitudine de cel putin 5 grade pe scara Richter . Robinetul va inchide automat alimentarea cu gaz natural sau LPG in cazul unui debit excesiv sau in cazul unei scurgeri. In cazul unui cutremur vana trebuie resetata manual.

Vanele seismice nu au o sursa interna sau externa de alimentare electrica. Trebuie montate pe conducta de gaz in amonte sau aval de regulator si contorul de gaz. Constructia vanei este asemanatoare unei clapete de sens cu un mecanism de declansare sensibila la accelerare. Mecanismul unic consta intr-o bila de otel care datorita miscarii cutremurului face ca mingea sa treaca de la centrul de suport la mecansimul de  blocare iar cu ajutorul greutatii bilei se realizeaza inchiderea alimentarii cu gaz. Arcul ajuta clapa vanei sa inchida si presiunea gazului ajuta la mentinerea clapetei inchisa. Mecanismul de inchidere este setat si sigilat din fabrica. Vana este prevazuta cu un vizor astfel incat indicatorul deschis sau inchis poate fi vazut, iar starea mecanismului de blocaj al supapei poate fi determinat cu usurinta.

 

Detalii tehnice:

  • montaj orizontal sau vertical
  • material corp: aluminium
  • presiunea maxima: 7 psi (0,5 bar) sau 60 psi (4,1 bar)
  • temperatura: – 10°C/ +150°C
  • conexiune flanse

Dimensiuni disponibile:

  • DN50 – DN100

 

Produsele oferite sunt insotite de certificate de garantie, conformitate si calitate, certificate CE si alte certificari in functie de cerere si tipul de robinet oferit.

Fisa tehnica:

Vane seismice flanse